Dom > Proizvodi > Sinhrone Motor > YXTY stalni Magnet sinhrone Motor

YXTY tri faze stalni Magnet Brushless sinhroni jedinstvenoj zemlji elektromotor

YXTY tri faze stalni Magnet Brushless sinhroni jedinstvenoj zemlji elektromotor
YXTY tri faze stalni magnet brushless sinhroni jedinstvenoj zemlji elektromotor YXTY serije motora (shaft visina H80 ~ 200 vlast 0.55KW ~ 200KW) je kao visoka efikasnost štedi energiju motor, koji je precizno dizajniran na osnovu instalacija i ukupni Gabariti Y2 serije asinhroni motor...
Detalji o proizvodu:

YXTY tri faza stalni magnet brushless sinhroni jedinstvenoj zemlji elektromotor

YXTY serija motora (shaft visina H80 ~ 200 vlast 0.55KW ~ 200KW) je kao visoka efikasnost štedi energiju motor, koji je precizno dizajniran na osnovu sveukupnim i instalacija dimenzije od Y2 seriesasynchronous motor i nad nadrkanost uštedu zahtevima korisnika oba u zemlji i inostranstvu. Itisa nova generacija redak earthspermanent magnet trofazni sinhrone motor, koji uključuje super-visoku efikasnost ušteda energije. Specijalno dizajniran je naša firma, koja ima više od 20 godina iskustva u dizajn, razvoj i proizvodnju retka zemlje stalni magnet trofazni sinhroni električne machineson u basisof dobro razumevanje sa zahtevima NEMA motor i XE štednju energije motora (USA), Evropske klase I efikasnost standardne i ChineseEnergy efikasnost Standard(GB18613-2002). Itis vrlo konkurentni proizvod, koji se mogu slomiti tehničke barijere za izvoz i može poslužiti kao asubstitute za istu vrstu uvezenih proizvoda. Theelectricity uštedu ovog proizvoda je 20% - 25%.
Ova serija motornih usvaja redak stalni magnet rotora struktura u kojima napredne tangencijalno slot-zaglavljen, zbog drugog vazduh jaz i compoundmagnetic izolacije i usvaja modus eddy-tekuće početni i sinhroni pokrenut kao dodatak. Usvoji nekoliko strogi dizajn ili tehničke mere, koja sprečava da se efikasno retka zemlje trajno magnetsteel telo iz demagnetizacija i nepovratan gubitak magnetizam. Higherradial plate uslov za ležišta koja se u potpunosti smatralo u dizajn i upotreba strukturne nisko legura čelika za glavni otvor, oboje doprinose sledeće opcije programa ovaj motor super-visoka efikasnost visoke energije faktor, većeg obrtnog momenta zaključana rotora, jak на одморишту sinhronizacija capabilitysteady i pouzdan na izmaku buka, racionalna struktura, nove i prelepe appearanceand više margina temperatura raste i sl. Nadrkanost-savingeffectiveness je vrlo istaknute.

Hlađenje metod

IC411

Veličina okvira

80-200

Dužnost

S1

Ocenjeni napajanja

0.55-200kw

Spoljna temperatura

-15℃ ~ 40℃

Ocenjeni napon

220-660V

Frekvencija

50Hz, 60Hz, 50 / 60HZ

Klasa zaštite

IP55, IP56

Faza

3

Poljaci

2 4 6

Izolacija klase

F, H

Temp. uspon

80KHengsu Holdings je jedan od vodećih proizvođača u Kini i dobavljači profesionalna u proizvodnji yxty tri faze stalni magnet brushless sinhroni jedinstvenoj zemlji elektromotor. Kao jedan od poznatih elektromotor brendova, ponudićemo vam razumnoj ceni. Dobrodošli u kupi nam kvalitetan elektromotor Proizvedeno u Kini, i proveri cenovnika sa naše fabrike.

Hot Tags: yxty faza tri stalni magnet brushless sinhroni jedinstvenoj zemlji elektromotor 'Dobavljači' u Kini, fabrika, brendova, cenovnik, cena, napravljeno u Kini, elektromotor brendova
Srodni proizvodi
Istraga: