Dom > Novosti > Sadržaj
Кинески доказ за експлозију мотора у Јужној авенији
Sep 08, 2017

Кинеска моторна компанија јужно локомотива "ИСП42315-6 уљни мотор", "1140 в минирање против пламена типа и антенска регулација фреквенције мотора мотора", "ТК - 600 трајни магнет синхрони електрични мотор" као три основне технологије нафте, трајно магнет, експлозијско-заступни репрезентативни производи, присуствовали ће се одржати у Пекингу "15. Кинеска међународна нафтна и петрохемијска технологија и изложба опреме" (Циппе2015).

На овој изложби многа домаћа и међународна позната предузећа у петрохемијској технологији и опреми, гасној опреми, нафтној и гасној опреми, цевоводу и технологији и опреми за складиштење и транспорт, електричном опремом против експлозије и поморским технологијама и опреми и тако даље. на седам великих секција показује најновије производе и технологије, привукао је више од 65 земаља и региона, скоро 1800 компанија, професионалну публику до 65000 људи. Производи компаније за електричну енергију у процесу изложбе освојили су САД, Русију и многе домаће купце, укључујући неколико предузећа у земљи и иностранству за детаље о нашим производима и консалтингу, те предлаже релевантне техничке захтеве, изражене снажне интересе и намере сарадње. Потпуно је доказано да ће моја компанија нафтним електромоторима , електромоторима са трајним магнетом, промовисањем технологије против експлозије и фузијом, у традиционалним моторима за бушење нафте и другој опреми за бушење у области широког развојног простора.

Циппе је међународна изложба синдикалне УФИ сертификације на највишем свјетском нивоу, изложба је постала највећа свјетска нафтна и свјетска монтажа нафтне опреме. У новом кругу научне и технолошке и индустријске револуције бацају главне промјене у производњи, индустрија прераде нафте је да убрза темпо иновације, компанија за моторна возила из ЦСР-а ће искористити прилике, у потпуности искористити постојећу технологију, поштовати компанија "интернационализације, специјализације, шаблона развоја колективизације, активно истражити ново поље технологије, нафтна индустрија компаније јужне аутомобилске моторне компаније је већа и јача.