Dom > Proizvodi > Asinhroni Motor > MS aluminijum Motor

CE dokazao aluminijumski oklop bakar stenjanja otpor elektromotor

CE dokazao aluminijumski oklop bakar stenjanja otpor elektromotor
CE je dokazao da je aluminijum ljuske bakra vijugavim otpor elektromotor MS seriju aluminijum ljuske motors imaju mnoge karakteristike kao što su visoka efikasnost i ušteda energije, velikog početnog obrtnog momenta, zapaženo, niske buke i vibracija, Kompaktne strukture, visoka pouzdanost, jednostavno rukovanje i itd...
Detalji o proizvodu:

CE dokazao aluminijum ljuske bakra vijugavim otpor elektromotor

MS seriju aluminijumski oklop motors imam puno funkcije kao što su visoka efikasnost i štedi energiju, velikog početnog obrtnog momenta, zapaženo, niske buke i vibracija, Kompaktne strukture, visoka pouzdanost, jednostavno rukovanje i itd.
Uslove poslovanja MS seriju aluminijum-stambeni Motorsa su identični sa Y2 serije motora, dok je energetska efikasnost ocenu na standard kineske nacionalne standardne GB18613-2012 klase III, isto kao i IE2 standard.

Hlađenje metod

IC411

Veličina okvira

63-160

Dužnost

S1

Ocenjeni napajanja

0.18-11kw

Spoljna temperatura

-20℃ ~ 40℃

Ocenjeni napon

200-660V

Frekvencija

50Hz, 60Hz or50Hz / 60Hz

Klasa zaštite

IP55, IP56

Faza

3

Poljaci

2 P 4 6 P P

Izolacija klase

F

stanovanje

aluminijum

Hengsu Holdings je jedan od vodećih proizvođača u Kini i dobavljači profesionalni u proizvodnom ce dokazao aluminijum ljuske bakra vijugavim otpor elektromotor. Kao jedan od poznatih elektromotor brendova, ponudićemo vam razumnoj ceni. Dobrodošli u kupi nam kvalitetan elektromotor Proizvedeno u Kini, i proveri cenovnika sa naše fabrike.

Hot Tags: ce je dokazao aluminijum ljuske bakra vijugavim otpor elektromotor dobavljača u Kini, fabrika, brendova, cenovnik, cena, napravljeno u Kini, elektromotor brendova
Srodni proizvodi
Istraga: