Dom > Proizvodi > Asinhroni Motor > IE2 Motor

Мотор са три фазе за високу ефикасност серије Ие2 серије за водену пумпу

Мотор са три фазе за високу ефикасност серије Ие2 серије за водену пумпу
ИЕ2 4 пола 1450рпм 2.2кв 3кв 3-фазно асинхроно алуминијумско кућиште СКФ лежиште квалитета гарантован електрични мотор ИЕ2 4-полни 3-фазни електромотор има карактеристике мале брзине и високог обртног момента. Опсег напона је 200В-660В на захтев, а фреквенција је 50 Хз и 60 Хз. Тело је ливеног гвожђа или ...
Detalji o proizvodu:


Опис производа

Мотор са трифазна индукциона мотора високе ефикасности серије ИЕ2

Трофазни асинхрони мотор ИЕ2 серије је у складу са трећим стандардом ефикасности у одредбама ГБ18613-2012 "ограничење енергетске ефикасности и оцена енергетске ефикасности малих и средњих трофазних асинхроних мотора".

А побољшање ефикасности у његовом дизајну је у складу са захтјевима државе за смањење потрошње енергије и смањење потрошње у производном сектору.

Мотори серије ИЕ2 са монтажном димензијом у складу са стандардом ИЕЦ60034, има добре карактеристике као што су оптимална структура, атрактиван изглед, ниска бука, висока ефикасност, висока класа заштите, као и висока класа изолације.

Мотори серије ИЕ2 могу се широко применити у различитим врстама машина за опћу употребу попут вентилатора, пумпи, алатних машина, компресора, транспорта и сина, а могу се користити у опасним подручјима са нафтним и хемијским, челичним постројењима, рударској индустрији.

алуминијумски електромотор направљен у Цхина.јпг


electric motor china silicon steel sheet.JPGелектрични мотор цхина ротатор.јпгelectric motor in china wire.JPGелектрични мотор направљен у Кини дрвени случај пацкинг.јпгХенгсу Холдингс је један од водећих произвођача и добављача у Кини који се бави производњом високофреквентног трофазног индуктивног мотора серије ие2 серије за водену пумпу. Као један од познатих брендова електромотора, ми ћемо вам понудити повољну цијену. Добродошли у куповину нашег квалитетног електромотора направљеног у Кини и провјерите цијену у нашој фабрици.
Hot Tags: ие2 серија високих перформанси трофазни индукциони мотор за добављаче пумпи за воду у Кини, фабрика, брендови, ценовник, цена, израђена у Кини, брендови електромотора
Srodni proizvodi
Istraga: