Dom > Proizvodi > Asinhroni Motor > IE2 Motor

И2 132С2 2 Кућиште од алуминијума трофазни асинхрони мотор

И2 132С2 2 Кућиште од алуминијума трофазни асинхрони мотор
И2-132С2-2 алуминијумско кућиште трофазни асинхрони мотор, На основу стратегије развоја "Усвајање високе технологије и истраживања глобалног тржишта", Ханзле Елецтриц Моторс, Инц. је саградио три производне базе у Кини, како би задовољио потражњу од домаћих и ...
Detalji o proizvodu:

И2-132С2-2 алуминијумско кућиште трофазни асинхрони мотор, На основу стратегије развоја "Усвајање високе технологије и истраживања глобалног тржишта", Ханзле Елецтриц Моторс, Инц. је саградио три производне базе у Кини, како би задовољио потражњу са домаћих и страних тржишта. Са више година истраживања у нашим три истраживачко-развојне центре и заједничким научним пројектима са универзитетима, Ханзел Елецтриц Моторс, Инц. постали су лидери не само у великим и специјалним електромоторима, већ иу високонапонским, високо ефикасним и високо квалитетним моторима, И2 132С2 2 алуминијумска кућишта трофазни асинхрони мотор.

Наши производи укључују око 11.000 врста сорти у 40 главних серија као што су И2 132С2 2 алуминијумски кућиште трофазни асинхрони мотор, ИЕ2, ИЕ3, И3, ИКС3, ХМ2, 1Л, 1АЛ, ИД серија, ИТ, ИЕЈ, ИЕН, ИЗР, ИВП , ИПТ, ИБ, ИБ2, ИХ, ИБ-Х, ИКК, ИКС високог напона, доказ о експлозији итд.

И2 132С2 2 кућиште од алуминијума трофазни асинхрони мотор, Од када је основан, Ханзел Елецтриц Моторс, Инц. је дизајнирао и произвео моторе за бројне примене и помогао хиљадама купаца широм свијета. Ханзел Елецтриц Моторс пружају супериорне перформансе и нуде дугорочни сервис за захтевне индустријске апликације за напајање.

Ханзел Елецтриц производи квалитетне моторе и мислимо на то. Можете се ослонити на нас да испоручимо моторне производе са изузетним перформансама које пружају дугорочну услугу за ваше индустријске захтјеве. И2 132С2 2 алуминијумско кућиште трофазни асинхрони мотор, Наши мотори су пројектовани и произведени у великом савременом производном погону од стране високо обученог производног особља користећи најновије производне технике и стандарде квалитета. Када дизајнирамо и / или производимо мотор, ми га градимо како бисмо пружили поуздан, супериоран сервис. Сваки мотор израђен од стране Ханзел Елецтриц-а је 100% крај линије тестиран да осигура врхунски квалитет и максималне перформансе.

И2 132С2 2 кућиште од алуминијума трофазни асинхрони мотор, Како смо успјешно наишли на међународно тржиште у посљедњих неколико година, Ханзелови производи постају доступни у више од 30 земаља. Због нашег квалитета, АПК је добио сертификате као што су ЦКЦ, ИСО9001 (контрола квалитета), ИСО14001 (окружење), ЦЕ (Еуропе) и САБС (С. Африца), ИСО сертификат.

electric motor made in china supplier manufacturer factory.jpgELECTRIC MOTOR CERTIFICATE IN CHINA.jpg

Хенгсу Холдингс је један од водећих произвођача и добављача у Кини који се баве производњом и2 132с2 2 алуминијумског кућишта трофазног асинхроног мотора. Као један од познатих брендова електромотора, ми ћемо вам понудити повољну цијену. Добродошли у куповину нашег квалитетног електромотора направљеног у Кини и провјерите цијену у нашој фабрици.
Hot Tags: и2 132с2 2 алуминијумско кућиште трофазних асинхроних мотора добављача у Кини, фабрика, брендови, ценовник, цијена, направљена у Кини, брендови електромотора
Srodni proizvodi
Istraga: