Dom > Proizvodi > Asinhroni Motor > IE2 Motor

ЦЕ одобрен 0.12кв-315кв И2 серија трофазног асинхроног електричног мотора

ЦЕ одобрен 0.12кв-315кв И2 серија трофазног асинхроног електричног мотора
ЦЕ одобрен 0.12кв-315кв серија И2 трофазни асинхрони електрични мотор И серија трифазни асинхрони мотор је И серија мотор надоградња производа, је потпуно затворен, вентилатор хлађен индукциони мотор за општу намену. То је био најновији производ у 90С ', његов укупан ниво ...
Detalji o proizvodu:

ЦЕ одобрен 0.12кв-315кв И2 серија трофазног асинхроног електричног мотора


Трофазни асинхрони мотор И 2 серије је мотор И серије надоградња производа, је потпуно затворен, вентилатор хлађен индукциони мотор за општу намену.

То је био најновији производ у 90С-у, његов укупан ниво је достигао исте производе у иностранству на почетку 90С'левел-а. Производ се примењује на економска поља за заштиту од језера, као што су машински алати, водена пумпа, вентилатор, компресор, такође се могу применити на транспорт, мешање, штампање, пољопривредне машине, храна и друге врсте искључујући запаљиве, експлозивне или корозивне гасе.
      Серија трех фазних асинхроних уградних мотора и степен снаге у складу са одговарајућим стандардима ИЕЦ и Герман ДИН42673 стандардне серије и мотор И серије, његов степен заштите за ИП54, метод хлађења за ИЦ41л, раде континуирано (С1). Коришћењем Ф класе изолације и оцене Б према температури (осим 315 Л2-2, 4355 све спецификације Ф оцјењује процјену и затражити индекс процјене буке процјене.
Трофазни асинхрони мотор И2 серије називни напон је 380 В. номинална фреквенција је 50 Хз. 3 КВ следећа веза је И, друга снага су   делта веза   . Мотор ради на не више од 1000 м; Температура ваздуха у околини се мења са годишњим добима, али не више од 40   ° Ц; Минимална температура околине ваздуха је -15   ° Ц; Влажна просечна влажност ваздуха је 90%; Истовремено, овај месец није већи од најниже просјечне температуре 25   ° Ц.


electric motor made in china supplier manufacturer factory.jpgELECTRIC MOTOR CERTIFICATE IN CHINA.jpg

Хенгсу Холдингс је један од водећих произвођача и произвођача из Кине који је производио це 0.12кв-315кв и2 серије трофазног асинхроног електричног мотора. Као један од познатих брендова електромотора, ми ћемо вам понудити повољну цијену. Добродошли у куповину нашег квалитетног електромотора направљеног у Кини и провјерите цијену у нашој фабрици.
Hot Tags: це одобрио 0.12кв-315кв и2 серије трофазних асинхроних електричних мотора добављача у Кини, фабрика, брендови, цјеновник, цијена, направљена у Кини, брендови електромотора
Srodni proizvodi
Istraga: