Dom > Proizvodi > Asinhroni Motor > IE2 Motor

2.2кВ И2 ИЕ2 серија АЦ електрични мотор

2.2кВ И2 ИЕ2 серија АЦ електрични мотор
Опис производа И2 трофазни асинхрони електрични мотор Трифазни асинхрони мотор И2ЕЈ серије (ИП54) електромагнетне кочнице изведен је из трофазног асинхроног мотора И2 серије (ИП54). Број кадра је од 63 до 250, тоалично 12 бројева фрејмова. Распон снаге од 0,12 до 45 КВ.
Detalji o proizvodu:

Опис производа

И2 Трифазни асинхрони електрични мотор
И2ЕЈ серија (ИП54) електромагнетна кочница трофазни асинхрони мотор изведен је из трифазног асинхроног мотора И2 серије (ИП54). Број кадра је од 63 до 250, тоалично 12 бројева фрејмова. Распон снаге од 0,12 до 45 КВ. Број електроде има 2.4.6.8 укупно 68 спецификација. Снага мотора серије мотора, инсталација, димензија изолације, радни режим, режим хлађења и услови апликације су исти као и серија И2. Стандарди извођења су ЈБ / Т8680-2008. Овај серијски мотор је према К / ХДЈ01-2008 техничким условима серије И2ЕЈ (ИП44) електромагнетне кочнице трофазног асинхроног мотора.
Називни напон електромагнетне кочнице: Само оквир величине 71-100 су ДЦ99В, 112-200 су ДЦ170В.
Мотор И2ЕЈ серије се углавном примењује на брзо заустављање, лоцирање на лијепо, узвраћање, често покретање, против клизања, као што су лифт машине, машине за транспорт, машине за паковање у боји, прингтинг машине, машине за прехрамбену индустрију, грађевинске машине, машине за металургију, машине за ковање итд.

Моделна илустрација:
Стубови
Код дужине гвозденог језгра ("С" је кратак, "М" је средње, "Л" је за велике)
Централна висина оквира (мм)
Код за помоћну електромагнетну кочницу
Кочиони код
Код асинхроног мотора


И2ЕЈ серија (ИП54) електромагнетна кочница трофазни асинхрони мотор и функција принципа рада

Статор и ротор серије И2ЕЈ (ИП54) трофазног асинхроног мотора електромагнетне кочнице су уобичајене употребе И2 серије, а прикључено електромагнетно гвожђе може бити узбурено директном струјом. Док повезује трофазни извор енергије, електромагнетно гвожђе може добити енергију и доћи до магнетске привлачности да привуче арматуру како би се одвојила површина трења диск кочнице од статичне фрицтионсуб-фазе, а затим се ротирати под дејством магнетског момента, када прекинути струју, магнетно гвожђе ће такође бити изван снаге, а привлачење магнета ће такође бити губитак, а затим под притиском кочионе опруге, арматура ће ступити у контакт са диск кочницом и доћи ће до трења и у завршном заустављању мотора. Да бисте променили позицију стора након заустављања мотора, можемо да реализујемо заустављање мотора помоћу уређаја који се ослобађа, процедура је да ротирате вијак за ослобађање. Два посебна клизна блока и направити међусобно померање тако да се диск кочница одвоји од под-фазе статичког трења.

9, услови рада
10, висина: не прелази 1000 метара надморске висине.
11, Релативна влажност испод 90%.
12, Доступан тип
Електрични мотор
Оквир Х63 до 315, 2/4/6/8 полова, Називни излаз: 0.12КВ-200КВ
Б3 / Б5 / Б14 / Б35 / Б34 монтажа; Монтажне димензије према стандарду ИЕЦ60034.


electric motor made in china supplier manufacturer factory.jpgELECTRIC MOTOR CERTIFICATE IN CHINA.jpg


Хенгсу Холдингс је један од водећих произвођача и добављача у Кини који се бави производњом електричног мотора од 2,2 кв и2 ие2 серије. Као један од познатих брендова електромотора, ми ћемо вам понудити повољну цијену. Добродошли у куповину нашег квалитетног електромотора направљеног у Кини и провјерите цијену у нашој фабрици.
Hot Tags: 2.2кв и2 ие2 серије АЦ електрични мотор добављачи у Кини, фабрика, брендови, ценовник, цијена, направљена у Кини, брендови електромотора
Srodni proizvodi
Istraga: